Saturday, May 05, 2007

Birthday gua yang 030507

Malam birthday gua... Diha belanja makan chinese food AhSeng di bukit bintang... na dan enod pun join hehehe best gilan... ketam masak kari, lala sweet sour, udang butter, nasi goreng and salad... sedap and alhamdulillah...

Balik rumah dapat hadiah bracelet from na and enod and special gift from Diha iaitu sebuah bluetooth headset jenama sony ericsson yang happening lagi berguna... thanks sayang...

Esok 3hb mei gua start keja ngan Astro Shaw... hehehe next film bertajuk SELL OUT! dengan director independent Yeo Joo Han... ok la... kira hadiah birthday gua la jugak hehehe...

tadi gua baru balik dari Brisdale Hotel kat Chow Kit... mami ada mesyuarat Kementerian Kesihatan seluruh negeri... hehehe papapella patut perform... tapi komunikasi breakdance... tak jadi... so aku, daud, naki dan yuh belasah buat sketsa wakil for kelantan...

hehehe jadi lah jugak walaupun last minute thingy... hahahaha gelak la jugak diorang...
sinopsis dia... aku jadi matron noraini aka mak aku... daud jadi sister chong aka sister yang lawak la jugak for kementerian mami, naki jadi seorang staff nurse yang konfius dan nak mintak tukar kerja... dan yus jadi Dr. Venu yang begitu pendiam dan cool...

hehehe turn out very ok la memandangkan 20 minute preparation sebelum show hahaha dan semuanya amatur belaka... ok la not bad mendapat pujian dari penonton yang terdiri dari orang orang kementerian kesihatan... kira lawak sinis dan dalaman la jugak... gua koya "whose line is it anyway kelate" hehehe...

then it was a precious gift for my mami dia dapat lihat 4 anak jantan yang dia bela turn out very useful and talented dan sentiasa disokong padu oleh bini dan anak gua dan dua orang adik perempuan gua... hehehehe... janji kitorang buat mami bangga...

hehehe kira aku had fun la untuk hari hari birthday gua yang disambut rapat dengan na (adik perempuan gua) yang lahir pada 8hb Mei 1985...

pastu ada sesi makan kek di bilik hotel tempat mami dan adik adik lepak... gua jugak dapat hadiah dari mereka... thanks guys... i love u all...

semoga hidup kita sentiasa indah bersama dan bahagia sentiasa tanpa anasir anasir yang tidak sihat yang direjam oleh Allah swt...

amin...

4 comments:

  1. anonym3:40 AM

    happy birthday abelong!

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday, B!
    So glad you had a good one.
    LOVE YOU!!

    ReplyDelete
  3. Abe.. rupernyer mak abe matron.. ibu shah pun kejer spital.. tapi staffnurse jer.. anak misi kiter ni ek abe... itu yang membuatkan kiter lagik bertambah taurian tu.. Sensitiv dan manja sentiaser...

    ReplyDelete
  4. Anonymous6:17 AM

    makey kt ah seng time aku tadok nk maroh nih...ape dia keje tadak??..takleh makey kt ah seng..pasir di tepian pata dungun nih sedak jgk...rangup..

    ReplyDelete